DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 21.07.2010 23:31:06 

Volejbalový klub Tachov

ŠVESTKOVÝ TURNAJ 2009

O víkkendu 29.-30.8.2009 proběhl 6 ročník "Švestkového turnaje o pohár starosty města" ve volejbale starších žákyň. Sešlo se celkem 16 družstev z celé republiky a cca 250 lidí. Turnaje se zůčastnilo například družstvo Olympu Praha, KCM Plzeňského kraje, Sokolova, Karlových Varů, Českých Budějovic, Plzně nebo také dvě družstva z Holandska. Naše Hráčky družstvo bylo nalosováno s družstvem Olympu Praha C, Třebína B a Holanska B. Ve skupině jsme vyhráli dvě utkání a to s Třebínem a Olympem a prohráli s družstvem  Holandska po zbytečných chybách v koncovce setů. Do vyřazovacích bojů jsme postupovali z druhého místa a narazili jsme hned v prvním utkání na družstvo Olympu Praha A a prohrály celkem jasně 2:0. V neděli jsme se poté utkali s oběmi družstvy z Holandska a byli jsme jim vyrovnaným soupeřem a skončili jsme celkově na 8 místě, což bylo příjemným překvapením.  Protože se jednalo o první turnaj našich mladých hráček, které se utkaly s o dva roky staršími soupeři, jsme s výsledkem velmi spokojeni.

Skupina: VK Tachov - Olymp Praha C 2:0, Třebín B 2:0, Olhaco Holandsko B 0:2

Vyřazovací boje: VK Tachov - Olymp Praha A 0:2, Olhaco Holandsko A 0:2, Olhaco Holandsko B 1:2

Celkové pořadí:

1.VSK Olymp Praha A, 2. 15 ZŠ Plzeň, 3. KCM Plzeňského kraje, 4. Lokomotiva Plzeň, 5. VSK Sokolov A, 6. Olhaco A, 7. Olhaco B, 8. VK Tachov, 9. BVC Chodov, 10. VK Karlovy Vary, 11.Olymp Praha B, 12. VSK Sokolov "B", 13. SK Třebín A, 14. VK Ervenice, 15. Olymp Praha "C", 16. SK Třebín "B"

V neděli se mohly naše hráčky vyfotografovat s hokejovým brankářem Dominikem Haškem (jeho dcera hrála za Olymp Praha B) a tak bude mít každá krásnou vzpomínku na tento turnaj.

 

 Vytvořeno službou WebSnadno.cz  |  Nahlásit protiprávní obsah!  |   Mapa stránek